Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία – Ισραήλ: Συλλυπητήρια στην Ελλάδα για την εθνική τραγωδία

Κλείνοντας το μήνυμά του ευχήθηκε σε όλα τα σωστικά συνεργεία την απαραίτητη δύναμη και αντοχή που απαιτείται για την αντιμετώπιση του δύσκολου αυτού έργου.

Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Ο κ. Μάας εξέφρασε στον κ. Κοτζιά την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τους Έλληνες

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε στον Προκόπη Πσυλόπουλο κι ο Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος αναφέρει τα εξής :

Ιερουσαλήμ,

24 Ιουλίου 2018

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Είμαστε σοκαρισμένοι και περίλυποι για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται κοντά στην πρωτεύουσά σας, την Αθήνα, προκαλώντας τόσο οδυνηρές απώλειες ανθρώπων, τραυματισμούς και καταστροφή. Οι πολίτες του Ισραήλ και εγώ προσωπικά στέλνουμε στην Εξοχότητά σας και σε όλο τον ελληνικό λαό τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας. Η καρδιά μας είναι μαζί σας αυτή την δύσκολη ώρα.

Ελπίζουμε και προσευχόμαστε να ελεγχθούν αυτές οι τρομερές πυρκαγιές και να μπορέσετε να αρχίσετε την ανοικοδόμηση.

Παρακαλώ μεταφέρετε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις πληγείσες οικογένειες και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών.

Ειλικρινά ημέτερος,

Reuven (Ruvi) Rivlin”

Tags
Back to top button