Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Έκρηξη κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Μόναχο

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό στη γερμανική πόλη του Μονάχου, ανακοίνωσε η αστυνομία

  Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών κοντά στο σταθμό Donnersbergerbruecke. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για πιθανά θύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου.

Γερμανία: ''Μυρίζει'' εθνικό «lockdown για τους ανεμβολίαστους»

Στο σημείο έχουν σπεύσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Τα δρομολόγια των τρένων έχουν διακοπεί προς το παρόν. «Δεν υπάρχει κίνδυνος έξω από την άμεση περιοχή», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, έχουμε τρεις τραυματίες, η επικίνδυνη περιοχή είναι σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένη και η κυκλοφορία των τρένων έχει αποκλειστεί στην κύρια διαδρομή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου Πέτερ Βέρτμαν.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τι μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη.

Tags
Back to top button