Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Θα ήθελα να είχα δει στη γιορτή της ΝΔ Σαμαρά και Καραμανλή»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην ηχηρή απουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή από τη χθεσινή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι χθες, η ιστορικότερη παράταξη του τόπου, έκλεισε τα 50 της χρόνια. Χθες, δεν ήταν τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χθες, ήταν τα γενέθλια όλων των Νεοδημοκρατών. Θα ήθελα να τους είχα δει εκεί», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους κκ. Σαμαρά και Καραμανλή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (05.10.24).

Ο ίδιος σημείωσε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της παράταξης».

Η απόφαση των δύο πρώην πρωθυπουργών της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή – η οποία ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα, μέσω των συνεργατών τους – να μη δώσουν το «παρών» στη γενέθλια γιορτή της παράταξης, ήταν κυρίαρχο στα πολιτικά πηγαδάκια στη Ρηγίλλης χθες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από το βήμα, να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για ενότητα.

«Σήμερα σας ζητώ να τιμήσουμε όλους τους αρχηγούς μας παρόντες και απόντες» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το κοινό να καταχειροκροτεί στην εκδήλωση που έγινε στη Ρηγίλλης.

Στη σύντομη ομιλία του, για τα γενέθλια των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε «συνέπεια» στον Κώστα Καραμανλή και «αίσθημα ευθύνης» στον Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο δήλωσε σχετικά: «Εγώ έκανα το καθήκον μου, τους κάλεσα προσωπικά από κει και πέρα θα επαναλάβω ότι η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς, όχι στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς, αλλά στον απλό νεοδημοκράτη και νομίζω ότι είναι μία ημέρα γιορτή και χαράς, μία ημέρα ενότητας για την παράταξη και έτσι θα τη θυμόμαστε». 

Tags
Back to top button