Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Νοσοκομείο Νίκαιας: «Τους χαλάσαμε το αφήγημα του καταρρέοντος ΕΣΥ» (βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του δείχνει τα έργα που εκτελούνται στο Νοσοκομείο της Νίκαιαςκαι θυμίζει τις αντιδράσεις που υπήρχαν κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «χαλάμε το αφήγημα ενός "καταρρέοντος" ΕΣΥ». 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις μέρους του προσωπικού κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντάς τες μειοψηφικές. Σημείωσε επίσης ότι στην πρόσφατη απεργία που προκύρηξαν οι ίδιοι συμμετείχε μόλις το 1,44% των εργαζομένων. Ο υπουργός στην ανάρτηση του ανέφερε πως «με την δράση μας τους χαλάμε το αφήγημα ενός "καταρρέοντος" ΕΣΥ και ενός Υπουργού "που θέλει να ξεπουλήσει" τα Νοσοκομεία». 


«Απέναντι στην “συμμορία της μιζέριας” απορροφούμε πρωτοφανείς πόρους και αλλάζουμε το ΕΣΥ, και ειδικά το Νοσοκομείο της Νίκαιας», ανέφερε επίσης Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με διπλασιασμό του προϋπολογισμού, αύξηση προσωπικού και προκήρυξη νέων θέσεων. 

Στο βίντεο που ανάρτησε, η διοίκηση του νοσοκομείου παρουσιάζει τη συνολική εικόνα των έργων που υλοποιούνται, ενώ ο κ. Γεωργιάδης προγραμματίζει τα εγκαίνια των νέων υποδομών μετά το Πάσχα.


Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Θυμάστε την φασαρία που έκαναν όταν πήγα στο Νοσοκομείο της Νίκαιας; Με πόση βία δεν ήθελαν να με αφήσουν να αναδείξουμε το τί ακριβώς κάνουμε και σε αυτό και σε όλα τα Νοσοκομεία; Μία θλιβερή μειοψηφία που στην πρόσφατη απεργία που προκήρυξαν οι ίδιοι, μετρήθηκαν στο 1,44% των εργαζομένων του; Ε λοιπόν ο λόγος για τον οποίο γίνεται όλη αυτή η αντίδραση είναι διότι με την δράση μας τους χαλάμε το αφήγημα ενός «καταρρέοντος» ΕΣΥ και ενός Υπουργού «που θέλει να ξεπουλήσει» τα Νοσοκομεία. Η διοίκηση του Νοσοκομείου έφτιαξε ένα βίντεο με την συνολική εικόνα των έργων που εκτελούμε τώρα σε αυτό το Νοσοκομείο, συνολικού ύψους άνω των 30.000.000€ και αμέσως μετά το Πάσχα θα πάω για τα υπόλοιπα εγκαίνια εκεί. Διπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό του, έχουμε περισσότερο προσωπικό και ιατρικό και νοσηλευτικό και την άλλη εβδομάδα προκηρύσσουμε και άλλες επιπλέον θέσεις. Απέναντι στην «συμμορία της μιζέριας» εμείς απορροφούμε πρωτοφανείς πόρους και αλλάζουμε το ΕΣΥ και ειδικά το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Προχωρούμε μπροστά όσο και να φωνάζουν….

Tags
Back to top button