Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεννηματά: Διέγραψα τον Θεοχαρόπουλο γιατί με την ψήφο του στηρίζει την κυβέρνηση

«Αλλα έλεγε ο ΓΑΠ ως ΥΠΕΞ και άλλα ως πρωθυπουργός»

«Απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και διατύπωσε τη θέση ότι στόχος ήταν να διαλυθεί το συλλαλητήριο.

Σε ότι αφορά στη διαγραφή Θεοχαρόπουλου από το Κίνημα Αλλαγής εξήγησε ότι στην πραγματικότητα «η ψήφος στις Πρέσπες είναι ψήφος στήριξης της κυβέρνησης».

«Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται την πλειοψηφία, ώστε να μη θολώνει το μήνυμα» προσέθεσε. Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε την πλειοψηφία παρδαλή με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να αναζητά στηρίγματα.

Αν έχει υπάρξει συμφωνία Τσίπρα – Θεοχαρόπουλου είπε ότι αυτό θα φανεί, καθώς πλησιάζουν εκλογές. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ διέψευσε τη δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ πως τους προτάθηκε θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου υπενθύμισε ότι ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν έδωσε εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς.

Σε ότι αφορά στο έκτακτο συνέδριο εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα.

Η ευθύνη μου είναι ότι έκανα πίσω και δέχθηκε το αίτημα για πολυκομματικό φορέα, προσέθεσε. Για το μέλλον των κομμάτων που συμμετείχαν είπε ότι έχει έρθει η ώρα όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Από την ημέρα που ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ δε συνεδρίασε ξανά, υπογράμμισε.

Tags
Back to top button