Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Γαλλικά μαχητικά Rafale και ισραηλινά ελικόπτερα πετούν επάνω από την Κύπρο

Αισθητή παρουσία της γαλλικής Αεροπορίας και της ισραηλινής Αεροπορίας σήμερα στην Κύπρο, με βάση την ΑΒ Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο με τα γαλλικά μαχητικά Rafale να περνούν επάνω από τις κυριότερες πόλεις του νησιού.

Δύο μαχητικά αεροσκάφη Rafale F.2, ένα μεταγωγικό αεροσκάφος της γαλλικής Αεροπορίας και τέσσερα ελικόπτερα της ισραηλινής Αεροπορίας, βρίσκονται ήδη στην Πάφο και μετέχουν σε ασκήσεις σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά.

Τα γαλλικά πολεμικά θα παραμείνουν στην Ανδρέας Παπανδρέου για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιούν περιπολίες στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ θα παρέχουν στήριξη και στα πλοία της Γαλλίας που βρίσκονται σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Τα ισραηλινά ελικόπτερα, έφθασαν το πρωί στην Κύπρο και μετέχουν σε ασκήσεις σε διάφορες περιοχές του νησιού. Οι ασκήσεις αυτές θεωρούνται προπαρασκευαστικές της μεγάλης άσκησης που θα πραγματοποιηθεί από κοινού από το Ισραήλ και την Κύπρο τον Σεπτέμβριο. Μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων τους, τα τέσσερα ισραηλινά ελικόπτερα θα επιστρέψουν στη χώρα τους αργά το απόγευμα.

Tags
Back to top button