Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Απειλή βιασμού ενώ κρατούσε το παιδί της κατήγγειλε μια γυναίκα

Την ώρα που η Γαλλία μετράει τις πληγές της από τα βίαια επεισόδια του Σαββατοοκύριακου και τις εκτεταμένες ζημιές που αγγίζουν το 1,2 δισ. ευρώ, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, οργή προκαλεί βίντεο, στο οποίο γυναίκα καταγγέλλει ότι ταραχοποιοί εισέβαλαν στο κτίριο όπου μένει – κατά τη διάρκεια των επεισοδίων – και απείλησαν να την βιάσουν, ενώ κρατούσε το παιδί της στην αγκαλιά.

Η απάντηση της φεμινίστριας ακτιβίστριας Bettina Zourli, προκαλεί ανατριχίλα, αφού μίλησε για «παράπλευρη απώλεια» στο όνομα της επανάστασης.

Συγκεκριμένα, η ακτιβίτρια, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως φεμινίστρια, υποστηρίκτρια της εθελοντικής ατεκνίας (childfree) και Antifa, ακούγεται να λέει στο βίντεο ότι η λεηλασία καταστημάτων στη Γαλλία στη διάρκεια επεισοδίων μπορεί να θεωρηθεί «παράπλευρη απώλεια» και τάσσεται υπέρ μιας βίαιης επανάστασης.

Το δεύτερο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, καταγράφει έναν άνδρα αφρικανικής καταγωγής, δεύτερης ή τρίτης γενιάς μετανάστη, να δίνει τη δική του εξήγηση στο γιατί τα κινεζικά καταστήματα γίνονται στόχος λεηλασιών.

«Οι Κινέζοι που ζουν στη Γαλλία έχουν γίνει υπερβολικά πλούσιοι. Είναι άδικο», αναφέρει, αποδίδοντας τις επιθέσεις στην οικονομική ευημερία της συγκεκριμένης κοινότητας.

Τα βίντεο επαναφέρουν στο προσκήνιο τη συζήτηση για τη βία και τις λεηλασίες την ώρα που οι ταραχές στη Γαλλία αφήνουν πίσω τους εκτεταμένες ζημιές και εντείνουν την ανησυχία για την ασφάλεια πολιτών και επιχειρήσεων.

 

Tags
Back to top button