Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλαζοαίματα προβλήματα: Η κόρη των Μέγκαν και Χάρι εκτός λίστας διαδόχων

Νέα προβλήματα, διαδικτυακά αυτή τη φορά, αντιμετωπίζει η σχέση των έκπτωτων Σάσεξ με το Μπάκιγχαμ. Αφορμή η κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα, που αν και επτά εβδομάδων, δεν έχει πάρει την αρμόζουσα θέση στη λίστα διαδοχής της βασιλικής οικογένεια.

Η κόρη των Μέγκαν και Χάρι γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Με βάση το πρωτόκολλο είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής. Ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα απομνημονεύματά του – Άγνωστοι οι οικονομικοί όροι


Στην όγδοη θέση παραμένει το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, ο πρίγκιπας Άντριου, αν και το όνομα της Λίλιμπετ πρέπει να προστεθεί κάτω από αυτό του αδελφού της Άρτσι, που βρήκε την ανάλογη «βασιλική» θέση μόλις 15 ημέρες αφότου γεννήθηκε το 2019.

Ακόμη πιο γρήγορα προστέθηκε στη λίστα το όνομα του μικρού πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μόλις 12 ημέρες αφότου γεννήθηκε.

Μέγκαν και Χάρι θέλουν βασιλική βάπτιση με την Ελισάβετ παρούσα


Η γέννηση της Λίλιμπετ Νταϊάνα, ονόματα που δόθηκαν προς τιμήν της βασίλισσας αλλά και της μητέρας του Χάρι, έγινε λίγο αφότου οι γονείς της έδωσαν την διάσημη πλέον εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Αμέσως μετά η ένταση ανάμεσα στους Σάσεξ και το παλάτι κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο. Το ζευγάρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Άρτσιδεν είχε πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα, ενώ καταλόγισαν ρατσισμό στο παλάτι.

Στη δημοπρασία το κόκκινο παιδικό ποδήλατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα


Πάντως, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ ανέφερε, σε σχέση με τη μη «αναγνώριση» της Λίλιμπετ Νταϊάνα ότι η ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας ανανεώνεται περιοδικά. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες επιμένουν ότι Μέγκαν και Χάρι θέλουν να της κάνουν βασιλική βάπτιση, όπως και ο αδερφός της Άρτσι. Μάλιστα γνώστες των παρασκηνίων της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν ότι στα χνάρια του αδερφού της, η Λίλιμπετ Νταϊάνα θα μπορούσε να βαφτιστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, με τη βασίλισσα Ελισάβετ παρούσα.

Tags
Back to top button