Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου – Εικόνες σοκ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν σε σφοδρότατη σύγρουση ΙΧ με φορτηγό στα όρια Αχαΐας – Ηλείας.

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA, συγκρούστηκε μετωπικά και με φορτηγό όχημα μάρκας VOLVO, και παραδόθηκε στις φλόγες.

Το IX στην κυριολεξία διαλύθηκε και τα εξαρτήματα έχουν πεταχτεί σε μεγάλη απόσταση στην εθνική οδό…

Όπως αναφέρει σοκαρισμένος, ένας αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, στο patrisnews, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που τα θύματα διαμελίστηκαν.

Όπως σημειώνει ο μάρτυρας το ΙΧ τον προσπέρασε (οδηγούσε λεωφορείο) με ιλιγγιώδη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Νεκροί είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ, των οποίων οι σοροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ οι δύο τραυματίες, διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Το βράδυ σημειώθηκε και δεύτερο φρικτό τροχαίο στο οποίο απανθρακώθηκε οδηγός μέσα σε φορτηγό που οδηγούσε. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μακύνειας, κοντά στο Αντίρριο.

Το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, βγήκε για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του, στο 3ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «καρφώθηκε» σε δέντρα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο του τρομερού δυστυχήματος.

Mε πληροφορίες φωτογραφίες από patrisnews, tempo24

 

Tags
Back to top button