Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικιαστική η κατάθεση της 13χρονης στη Λέσβο: «Τσίριζα, με έπεισαν να πάω βόλτα και με βίασαν»

Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Λέσβο έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR.

O 22χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης κλήθηκαν για απολογία από τις εισαγγελικές αρχές. Στο μεταξύ σοκ προκαλούν όλα όσαν είπε η ανήλικη μαθήτρια στην κατάθεσή της.

Λέσβος-Βιασμός 13χρονης: Σοκάρει η μητέρα του θύματος-«Πήγαινε με την θέληση της» (Βίντεο)

«Φώναζα και έκλαιγα», είπε. «Με έπεισαν να πάω βόλτα και στη συνέχεια με βίασαν», ανέφερε μεταξύ άλλων η 13χρονη μαθήτρια που περιέγραψε στις αρχές με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε μέσα σε αυτοκίνητο, κοντά στην περιοχή που μένει, από τους δύο νεαρούς που καταγγέλλει για το βιασμό της, στο τέλος του καλοκαιριού.

«Εγώ του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του και τότε αυτός άρχισε να με βρίζει και άλλα. Και άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια του στη μέση, γιατί δεν ήθελα να συνεχίσει. Εγώ φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα και έλεγα στον οδηγό να σταματήσει και αυτός έπειτα από λίγο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε απόμερο μέρος», υποστήριξε η 13χρονη.

Τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν εφιάλτης για την ανήλικη μαθήτρια. «Πήγα στο σπίτι της μητέρας μου και διαπίστωσα ότι είχα σημάδια από παλάμες στους ώμους μου και στα πόδια μου από τα χτυπήματα. Τα ρούχα μου και το εσώρουχό μου είχαν αίματα και τα έπλυνα την ίδια ημέρα. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, λόγω όλων αυτών που έγιναν. Ήθελα να τα πω σε κάποιον, αλλά ντρεπόμουν», πρόσθεσε.

Η 13χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όμως βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, όπως είναι και αυτονόητο. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που αναγκάζεται να κάνει και να πει. Βρήκε τη δύναμη και επανήλθε με μία συμπληρωματική. Ονομάτισε άλλους δύο που κάνανε αποτρόπαια σε βάρος της και επιβεβαίωσε την κατηγορία εναντίον των δύο ενηλίκων νέων παιδιών», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Εξαιτίας της συμπληρωματικής κατάθεσης του κοριτσιού την περασμένη εβδομάδα, οι δύο νεαροί που καταγγέλονται για τον βιασμό της πήραν προθεσμία για να καταθέσουν την Παρασκευή.
 

Στο επίκεντρο βρίσκεται και ένα βίντεο που διακινήθηκε σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

«Εμείς εξαρχής έχουμε πει ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Αυτό που επιζητούμε είναι να βρεθεί το βίντεο το οποίο ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα ότι υπάρχει, ώστε να αποδειχθεί όλη η αλήθεια και ότι δεν υπάρχει καμία συμμετοχή», υποστηρίζουν οι δύο νεαροί που καταγγέλλονται για τον βιασμό της ανήλικης.

Τις ασελγείς προτάσεις έναντι πληρωμής αρνείται και ο 64χρονος που καταγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη 13χρονη.

Tags
Back to top button