Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη στην Ισπανία: Γυναίκα πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ

Γυναίκα συνελήφθη στην Ισπανία καθώς πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ σε ζευγάρι που είχε «προβλήματα γονιμότητας», πριν το μετανιώσει και προσπαθήσει να το πάρει πίσω, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η αστυνομία.

Η 37χρονη συνελήφθη τον Μάρτιο στο Μόστολες, στα προάστια της Μαδρίτης, διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ το ζευγάρι που πήρε το μωρό, όπως και δύο συγγενείς του, συνελήφθησαν επίσης στην Κόρδοβα, στη νότια Ισπανία.

Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι η μητέρα πούλησε το νεογέννητό της έναντι 2.000 ευρώ στο ζευγάρι, αλλά στη συνέχεια «μετάνιωσε που πούλησε την κόρη της» και ζήτησε να την πάρει πίσω.

Το ζευγάρι αρνήθηκε καθώς η μητέρα δεν επέστρεφε το αντίτιμο της πώλησης του μωρού, ούτε και 1.000 ευρώ που είχε δαπανήσει επιπλέον για τα έξοδα διαμονής της ίδιας για έναν μήνα στην Κόρδοβα. Η βιολογική μητέρα είχε πάει στην πόλη στην οποία βρίσκονταν οι αγοραστές για να γεννήσει εκεί το μωρό της.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν η 37χρονη, μητέρα ήδη άλλων έξι παιδιών, η κηδεμονία των οποίων της αφαιρέθηκε το 2022 ύστερα από αναφορά των κοινωνικών υπηρεσιών για «παραμέληση», κατέθεσε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι μια οικογένεια στην Κόρδοβα είχε «απαγάγει» το μωρό της.

Η φροντίδα του βρέφους ανατέθηκε σε κέντρο προστασίας παιδιών στην Κόρδοβα.

Tags
Back to top button