Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας σκότωσε και διαμέλησε 38χρονη μαζί με την σύντροφό του

Βρετανία: Έρευνα για κυβερνοεπίθεση στο σύστημα Wi-Fi

Ένας άνδρας σκότωσε και διαμέλησε μια 38χρονη γυναίκα με την σύντροφό του και έπειτα σκόρπισε τα μέλη της σε περιοχές του νοτιοδυτικού Λονδίνου. 

Πρόκειται για την 38χρονη Σάρα Μέιχιου, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά στις 8 Μαρτίου. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, βρέθηκε δολοφονημένη.

Όπως αναφέρει ο Guardian, μέλη του σώματός της βρέθηκαν σε διάσπαρτα μέρη του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Στις 2 Απριλίου, ένας άνδρας που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του ανακάλυψε τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι της Μέιχιου στην περιοχή Νιού Άντινγκτον, ενώ τον Μάιο, βρέθηκαν κι άλλα μέρη του σώματος στον ποταμό Γουάντλ, στην περιοχή Μίτσαμ.

Σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο 45χρονος Στίβεν Σάνσομ, που φέρεται να ήταν γνωστός της Μέιχιου, ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, όπου παραδέχτηκε ότι ήταν ο ίδιος που σκότωσε την 38χρονη, τη διαμέλησε και πέταξε τη σορό της σε διάφορα σημεία, ενώ έπειτα καθάρισε από τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία τη σκηνή του εγκλήματος. Η καταδίκη του θα λάβει χώρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για την υπόθεση κατηγορείται και η 49χρονη Τζέμα Γουότς, 49 ετών - που ήταν επίσης γνωστή της Μέιχιου και φέρεται να είχε σχέση με τον Σάνσομ-  η οποία όμως δεν κλήθηκε να απολογηθεί. Η επόμενη ακρόασή της έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου. 

Σε προηγούμενη ακρόαση στο δικαστήριο, υποστηρίχθηκε ότι το ζευγάρι σκότωσε την Μέιχιου σε μια κατοικία πριν διαμελίσει το σώμα της με ηλεκτρικά εργαλεία.

Προς το παρόν, η αιτία του θανάτου της 38χρονης παραμένει άγνωστη, ωστόσο κατά την ιατροδικαστική εξέταση του σώματός της διαπιστώθηκαν μώλωπες στο κρανίο, δύο σπασμένες φωνητικές χορδές, καθώς και ότι το κεφάλι της είχε ξυριστεί.
 

Ο Σάνσομ είχε καταδικαστεί και για τη δολοφονία ενός ταξιτζή

Ο Σάνσομ είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για τη δολοφονία του οδηγού ταξί - ονόματι Τεέρενς Μπόιλ- το 1999. 

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1998, ο Μπόιλ, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, μαχαιρώθηκε στο λαιμό και στην πλάτη αφού παρέλαβε τον Sansom, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει για να τον μεταφέρει από το σταθμό του Ανατολικού Κρόιντον στο σπίτι του στο Νιού Άντιγκτον.

Έπειτα ο Μπόιλ πήγε τρεκλίζοντας σε ένα κοντινό σπίτι για να καλέσει βοήθεια, αλλά κατέρρευσε και πέθανε στο κατώφλι πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Ο Σάνσομ καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή κάθειρξης 20 ετών και αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά ανακλήθηκε στη φυλακή μετά τη σύλληψή του τον Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι ο Σάνσομ αντιμετωπίζει τρεις ξεχωριστές κατηγορίες για κατοχή εικόνων παιδικής πορνογραφίας. 

 

Tags
Back to top button