Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη! Πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι με τα τρία παιδιά του μέσα (εικόνες)

Ένας 22χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του στην Φλόριντα, με τα τρία μικρά παιδιά του να βρίσκονται μέσα σε αυτό, επειδή τσακώθηκε με την μητέρα τους.

Ο Velmando J. Williams, όπως είναι το όνομα του δράστη, συνελήφθη μετά το περιστατικό, ενώ οι γείτονες και οι πυροσβέστες πάλευαν για να απεγκλωβίσουν τα τρία παιδιά του, σπάζοντας τα παράθυρα του διαμερίσματος.

Τα δύο αγόρια ηλικίας ενός και τριών ετών διασώθηκαν μέσω των σπασμένων παραθύρων ενώ ο εντοπισμός και ο απεγκλωβισμός της μικρής τους αδερφής, η οποία είναι μόλις ενός μηνός, ήταν ιδιαίτερα δύσκολος εξαιτίας του πυκνού καπνού από την πυρκαγιά. Το βρέφος, το οποίο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σώθηκε εξαιτίας μια πόρτας που έπεσε επάνω του και το προστάτεψε από τις φλόγες.

Η 19χρονη μητέρα, η οποία είχε προηγουμένως τσακωθεί με τον 22χρονο εμπρηστή και πατέρα των παιδιών της, δεν ήταν στον χώρο, καθώς είχε φύγει λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Η φωτιά φαίνεται πως κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της οικογένειας, ενώ προξένησε ζημιές και σε έξι ακόμα διαμερίσματα.

Tags
Back to top button