Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη! Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν 4 σκυλιά στην Πελασγία Φθιώτιδας

Τουλάχιστον τέσσερα σκυλιά έχει δηλητηριάσει άγνωστος στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς λείπουν από το ίδιο σημείο άλλα τρία σκυλιά, ενώ τα γαυγίσματα έχουν σιγήσει σε ολόκληρη σχεδόν την Πελασγία Φθιώτιδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκυλιά δηλητηριάστηκαν μπροστά στα μάτια κατοίκων ακόμη και μικρών παιδιών.

Αρχικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στυλίδας για την εποπτεία και φροντίδα των Αδέσποτων Ζώων Δημήτρης Καραγκούνης, εντόπισε δύο νεκρά σκυλιά το πρωί της Τρίτης (13.02.2024).

Ένα ακόμη σκυλί εντοπίστηκε την ίδια ημέρα το απόγευμα έξω από σπίτι κοντά στην πλατεία του χωριού και το τελευταίο το πρωί της Τετάρτης (14.02.2024) κοντά στο νηπιαγωγείο.

Όλα τους ήταν με αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα.

Το τελευταίο σκυλάκι που εντοπίστηκε σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, βρήκε μαρτυρικό θάνατο μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων ανάμεσά τους και παιδιά. Παρά τις ενέργειες κατοίκου, με ένεση ατροπίνης να το σώσει, το σκυλάκι δεν τα κατάφερε.

H εκπαιδευτικός Δέσποινα Εξάρχου που τα φρόντιζε, υπέβαλλε μήνυση και της υπόθεσης έχει επιληφθεί το ΑΤ Στυλίδας. 

Tags
Back to top button