Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη – Σατανιστές έσφαξαν 42χρονη και την θυσίασαν στον διάβολο – Ήταν μάνα 6 παιδιών

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη. Οι σατανιστές την άρπαξαν μόλις έφυγε από το σπίτι της στην πόλη Comayaguela, στην Ονδούρα, για ψώνια.

Η σορός της Gloria Liceth Izaguire βρέθηκε να κείτεται σε πεντάλφα, τυλιγμένη σε μαύρο ύφασμα, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο μικρό χωριό Corralitos, 150 χιλιόμετρα μακριά.

Την είχανστο στομάχι και της είχαν χαράξει πεντάλφες στις παλάμες των δύο χεριών της για να τη θυσιάσουν στον .

Στον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος όπως γράφει η «Daily Mail» η αστυνομία βρήκε κάρτες ταρώ αλλά και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «με τη δύναμη που μου δίνουν τα πνεύματα του σκότους και για όλα αυτά που μου έχουν δώσει, τους δίνω ως θυσία τη ζωή μου».

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα έξι παιδιών, με το μεγαλύτερο να είναι 22 ετών και το μικρότερο μόλις 4 ετών.

Tags
Back to top button