Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φούντωσαν οι φήμες στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο, Ένγκελς και… Πέλκα – Τι ακούγεται λίγες ώρες πριν το ματς με τη Σπόρτινγκ

Πλήθος σκάουτερ θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Ερυθρόλευκοι στο πιο σημαντικό ίσως ματς του ομίλου θα υποδεχθούν τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης-στόχος από τους Πειραιώτες για τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών ομάδων που θα βρεθούν σήμερα στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο.

Πέρα από την παρουσία «κατασκόπου» της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που θα τσεκάρει μέσα σε άλλους παίκτες και τον Θανάση Ανδρούτσο, χωρίς, όμως, να υπάρχει τόσο έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα μέσο, οι υπόλοιποι σκάουτερς δεν έρχονται στη χώρα μας αποκλειστικά για κάποιον «ερυθρόλευκο» άσο.

Μοναδική εξαίρεση ενδεχομένως να αποτελεί ο Μπρίον Ένγκελς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε απασχολήσει αρκετές σημαντικές ομάδες, πριν πάρει τη μεταγραφή του στο Λιμάνι έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια στιγμή και όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τη Σπόρτινγκ να παρακολούθησε τον Δημήτρη Πέλκα χθες στη Ριζούπουλη, με αφορμή την παρουσία των ανθρώπων της στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δε φαίνεται πως υπάρχει κάτι από την πλευρά των Πορτογάλων για τον άσο του ΠΑΟΚ.

Το πιο πιθανό είναι να έγινε ένα απλό τσεκάρισμα στον παίκτη, που το καλοκαίρι το όνομά του προτάθηκε από μάνατζερς στο εξωτερικό, αλλά και πάλι η πολύ κακή παρουσία του νεαρού μέσου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα σίγουρα θα έβαλε… φρένο στις όποιες βλέψεις θα μπορούσε να έχει η Σπόρτινγκ.

Tags
Back to top button