Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Φωτιά» οι Έλληνες κομάντο σε άσκηση υπό το «άγρυπνο» βλέμμα του Α/ΓΕΣ!

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στο ΚΕΑΠ, την τρέχουσα περίοδο, παράλληλα με την εκπαίδευση των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2018 στο Σχολείο Σωμάτων – Όπλων και Ετέρων Κλάδων (ΣΣΟΕΚ), διεξάγεται και το Σχολείο Καταδρομών (Σχ. ΚΔ).

Ο Αρχηγός, στη διάρκεια της επίσκεψής του, παρακολούθησε τακτική άσκηση, κατά την οποία οι Μόνιμοι Λοχίες και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Καταδρομών, συνεξετάστηκαν σε πλήθος αντικειμένων.

Με τη λήξη της άσκησης, πραγματοποίησε ομιλία προς το προσωπικό, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, κατά την οποία:

– Εξήρε το υψηλό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα και το επίπεδο των εκπαιδευτών του ΚΕΑΠ.

– Συνέστησε στους εκπαιδευόμενους, να συνδυάζουν πάντα τις αρετές του χαρακτήρα με τη σκληρή δουλειά, τη θεωρία με την τεχνική κατάρτιση και τη γνώση με την αυτενέργεια.

– Επεσήμανε στα νεαρά κυρίως στελέχη, τη σημασία που έχει η απόκτηση εμπειριών και η πρόσληψη παραστάσεων για την επαγγελματική τους ολοκλήρωση.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής.

Δείτε φωτογραφίες: 

Tags
Back to top button