Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλακίστηκε φυγόποινος στο Αίγιο με καταδίκη για εμπρησμό

Τη φυλάκιση φυγόπονου εμπρηστή, αποφάσισε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας που τον σταμάτησαν στο Αίγιο και του έκαναν έλεγχο στοιχείων, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του Έλληνα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, που πλέον θα πρέπει να εκτίσει.

Ξάνθη: Από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ένας Έλληνας στην Ξάνθη, καθώς κατά τον έλεγχο των στοιχείων του το πρωί της Πέμπτης διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Κιάτο: Συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων ένας 30χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Κιάτο και, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής με την οποία είχε καταδικαστεί για απάτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Τρίπολη: Καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ασφάλειας το πρωί της Πέμπτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Tags
Back to top button