Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πακέτα με κοκαΐνη και χασίς εκτοξεύθηκαν από τον δρόμο

Άγνωστος πέταξε τρία πακέτα από την οδό Νικηφορίδη προς τον προαύλιο χώρο των φυλακών, σε μια προσπάθεια να «τροφοδοτήσει» κρατούμενο, κατόπιν παραγγελίας, φυσικά.

Η «επιχείρηση» όμως δεν εξελίχθηκε όπως σχεδιάστηκε. Ένα από τα πακέτα δεν κατάφερε να περάσει τον τοίχο και έπεσε στο δρόμο, αποκαλύπτοντας 63 γραμμάρια χασίς.

Τα υπόλοιπα δύο εντοπίστηκαν έγκαιρα από τις αρχές: στο πρώτο βρέθηκαν 68,9 γραμμάρια κοκαΐνης σε βραχώδη μορφή, ενώ το δεύτερο έκρυβε 409 γραμμάρια χασίς σε μορφή σοκολάτας.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του άνδρα.

Tags
Back to top button