Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάληρο: Πώς το ΙΧ χάνει το έλεγχο και συγκρούεται με το τραμ

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο στις 14:36 το όχημα προσπαθεί να περάσει με ταχύτητα στις γραμμές και να προλάβει να τις διασχίσει προτού περάσει το τραμ.

Το όχημα φαίνεται να χτυπά τους πεζούς, να «καβαλάει» το πεζοδρόμιο και να σπάει τα κολωνάκια, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

Τι είπε ο οδηγός

Ο οδηγός του ΙΧ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έτρεχε με 40 χλμ.

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μια γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο (Βίντεο)

Ο οδηγός συνελήφθη ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ εφόσον το τροχαίο είναι θανατηφόρο θα υποβληθεί και σε εξέταση αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή και άλλες ουσίες.

Η σύγκρουση

Το τροχαίο έγινε στη στάση «Εδέμ» στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην περιοχή του Φλοίσβου.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τις πρώτες βοήθειες.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται το αμάξι να προσπαθεί να στρίψει με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο ανθρώπους, μία γυναίκα όπου σκοτώθηκε και τραυμάτισε έναν άνδρα σοβαρά.

Στην συνέχεια το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το τραμ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ή κάποιος από τους επιβάτες του τραμ δεν αναφέρονται ως τραυματίες.

Λίγο μετά τις 5 μμ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια στις γραμμές 6 και7 διεξάγονται κανονικά.

 

Tags
Back to top button