Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fake προφίλ του Αλκιβιάδη Στεφανή στο twitter «πέθανε» τον Οτζαλάν

Θύμα χάκερ φαίνεται πως έπεσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, μιας και κάποιος αποφάσισε να κάνει ένα… fake προφίλ στο twitter.


Το προφίλ έχει μία σειρά από περίεργα tweet όπως: «Ο Α. Οτζαλάν έχει πεθάνει». Μάλιστα το πρώτο του tweet ήταν «Καλώς ήρθατε!».

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο λογαριασμός @AStefanisGR που εμφανίστηκε στο twitter και φέρεται να ανήκει στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, αποτελεί ψεύτικο προφίλ, επομένως και οι ειδήσεις που αναρτώνται σε αυτόν είναι παραπλανητικές και ανυπόστατες (fake news).

 

Tags
Back to top button