Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί που κράτησαν απαραβίαστα τα ελληνικά σύνορα το 2020

Σε μια συμβολική και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, με κεντρικό θέμα την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνη των Αστυνόμων Α΄ Δημοσθένη Καμάργιου και Γεώργιου Τουρνάκη, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στη διατήρηση της ασφάλειας των ελληνικών συνόρων στον Έβρο το 2020.

Ο Αστυνόμος Καμάργιος από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και ο Αστυνόμος Τουρνάκης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, εκπροσωπώντας όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, τιμήθηκαν για την αφοσίωση και το θάρρος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων που έλαβαν χώρα στα σύνορα.

Στην εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, βραβεύτηκαν επίσης διάφορες υπηρεσίες και πρόσωπα της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία ξεχώρισαν για την προσήλωσή τους στο καθήκον. Το έργο και η προσφορά των αστυνομικών προς την κοινωνία τιμήθηκε με ποικίλες δράσεις, όπως εθελοντική αιμοδοσία και έκθεση ζωγραφικής, με έργα αστυνομικών και πολιτών σε συνεργασία με το ΠΟ.Κ.Ε.Α.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία για να αναγνωρίσει την πολύτιμη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ. στην ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, προσφέροντας ένα πεδίο ανάδειξης του έργου των ανθρώπων της και των αξιών που προασπίζουν.

Tags
Back to top button