Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ψαράς στην Κύμη έπιασε καλαμάρι που ζύγιζε 15 κιλά (Εικόνες)

Την παράσταση έκλεψε ένα καλαμάρι που έβγαλε ψαράς στη στεριά, από τα ρηχά παραλίας στην Κύμη και οι φωτογραφίες από την Εύβοια έχουν γίνει viral

Το καλαμάρι στην Εύβοια ήταν ασυνήθιστα βαρύ και ο τυχερός ψαράς το έδειχνε με ικανοποίηση. Όπως ανέφερε το έπιασε στα ρηχά παραλίας στην Κύμη και το έβγαλε στη στεριά. Το κρέμασε έξω από την ψαροταβέρνα που διατηρεί στην περιοχή και κέντρισε τα βλέμματα ντόπιων αλλά και επισκεπτών.

Έκπληκτοι έμειναν κάτοικοι αλλά και επισκέπτες στην παραλία της Πλατάνας στην Κύμη όταν είδαν τον Αντώνη Κουτέλο να βγάζει στην στεριά το καλαμάρι των 15 κιλών.

Ο Αντώνης Κουτέλος διατηρεί μια από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες στην παραλία και ανέφερε στο evima.gr, πως, «τα συγκεκριμένα καλαμάρια βγαίνουν κατά καιρούς στα ρηχά. Πριν από λίγες ημέρες το συγκεκριμένα ήταν στην παραλία της Πλατάνας, εκεί κατάφερα να το πιάσω, ζυγίζει 15 κιλά». 

Τα περισσότερα από τα καλαμάρια δεν ξεπερνούν σε μήκος τα 60 εκατοστά. Ωστόσο, το γιγάντιο καλαμάρι μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 13 μέτρα. Το 2003 ανακαλύφθηκε ένα κολοσσιαίο καλαμάρι. Το είδος αυτό μπορεί να φτάσει τα 14 μέτρα σε μήκος και είναι το μεγαλύτερο ασπόνδυλο.

Όπως αναφέρεται στο wikipedia τον Φεβρουάριο του 2007 πιάστηκε στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής από πλοίο της Νέας Ζηλανδίας ένα κολοσσιαίο καλαμάρι βάρους 495 κιλών και μήκους γύρω στα 10 μέτρα

 

Tags
Back to top button