Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Euroleague: Υπό κράτηση οι Τούρκοι που ήθελαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο - Τραυματίστηκαν Έλληνες

Ντου για να μπουν χωρίς εισιτήρια στην Uber Arena στο Βερολίνο έκαναν οι οπαδοί της Φενέρ. 

Οι οπαδοί της Φενέρ κατάφεραν να μπουν στους χώρους του γηπέδου με την αστυνομία του Βερολίνου να πιάνεται στον ύπνο!

Εκ των υστερών οι δυνάμεις ασφαλείας τους εντόπισαν και τους έχουν υπό κράτηση σε χώρο του γηπέδου, προφανώς για να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Υπάρχουν πληροφορίες για 4 συλλήψεις. 

Κατά το ντου που έκαναν οι Τούρκοι χτύπησαν και οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σε κάποιους μάλιστα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους Γερμανούς.

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έκανε την Φενέρμπαχτσε να προσκυνήσει με 73-57 και έφυγε για τελικό!



Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας 



«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την "Uber Arena", με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυτοεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή», ανέφερε η «Polizei Berlin».

 

 

 

 

Tags
Back to top button