Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euroleague: Ο Φ.Ρέγιες έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της διοργάνωσης (φωτο)

Τα χρόνια περνούν και ο Φελίπε Ρέγιες συνεχίζει να αγωνίζεται στην Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εμβληματικός αρχηγός των Μαδριλένων έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος στη διοργάνωση, αλλά λόγω της απουσίας του Έντι Ταβάρες πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Εφές και κατάφερε να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, σε ηλικία 41 ετών και 37 ημερών.

Ο Ισπανός «γερόλυκος» ξεπέρασε έτσι τον Άλμπερτ Όλιβερ που βρισκόταν μέχρι σήμερα στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφού το 2019 και σε ηλικία 40 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών είχε σκοράρει 5 πόντους για την Γκραν Κανάρια κόντρα στη Μακάμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρέγιες είναι μαζί με τον Πάου Γκασόλ, οι μοναδικοί εν ενεργεία παίκτες που είχαν αγωνιστεί και στην πρώτη σεζόν της Euroleague το 2000, με τον νυν αρχηγό της Ρεάλ να παίζει τότε με τη φανέλα της Εστουδιάντες.

 

 

Tags
Back to top button