Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euroleague: Επέβαλε πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ στον Παναθηναϊκό για αναμμένο πυρσό

Η Euroleague τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για ένα αναμμένο πυρσό στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Από εδώ και στο εξής το... τριφύλλι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο προσεκτικό για τις επόμενες υποχρεώσεις για τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, αφού είναι υπότροποι. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί σε περίπτωση που γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον, οι διοργανωτές θα είναι έτοιμοι για νέα τιμωρία.

Το ΟΑΚΑ θεωρείται μία από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και σίγουρα η... πράσινη ΚΑΕ θέλει να προφυλάξει την ομάδα από νέo πρόστιμο ή τιμωρία στο μέλλον.

Tags
Back to top button