Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Εύκολη νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στη Μελβούρνη: 2-0 στα σετ την Γκασπαριάν

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Australian Open 2020, το 5ο της καριέρας της, η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-2 της Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον 1ο γύρο του Australian Open και έφτασε τις 6 νίκες σε 10 αγώνες της στο τουρνουά.

Η Σάκκαρη είχε σχετικά εύκολο έργο και πλέον θα κληθεί την Τετάρτη να παίξει με την νικήτρια του αγώνα της Πενγκ με την Χιμπίνο.

Δίπλα της στον αγώνα της οι Έλληνες ομογενείς που φώναζαν συνεχώς και δεν ξέχασαν την πατρίδα τους και τα δημοτικά της τραγούδια αφού κάθε τόσο ακούγονταν το "Πω,πω,πω Μαρία σ' αγαπώ"!

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0 αλλά στο 4ο η Γκασπαριάν θα ¨σβήσει" 4 μπρέικ ποιντ της και θα μειώσει σε 3-1.

Με καλό σερβίς η Γκασπαρπιάν θα κερδίσει το 6ο γκέιμ (4-2) αλλά η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 5-2 και με μπρέικ θα πάρει το 1ο σετ σε 34'.

Η Μαρία όπως και στο 1ο έτσι και στο 2ο θα προηγηθεί 2-0 με μπρέικ και εν συνεχεία με 3-0 μέσα σε αποθέωση!

Η Ρωσίδα θα μειώσει σε 3-1 και σε 4-2. Με άσο θα η Σάκκαρη θα φτάσει στο 5-2 και με μπρέικ σε 1.03 θα κερδίσει το παιχνίδι με 2-0!

Οι πόντοι ήταν 59-35 για την Σάκκαρη, όπως και οι winners 16-4, ενώ τα αβίαστα ήταν 27-19 για την Γκασπαριάν. Η Σάκκαρη είχε 4/10 μπρέικ πόιντ και η αντίπαλος της δεν έφτασε σε μπρέικ ποιντ!
 

Tags
Back to top button