Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου (βίντεο)

Το βάρος της πυραμίδας προβλέπεται σε 5.955.000 τόνους. Πολλαπλασιασμένη επί 10 ^ 8 δίνει μια εύλογη πρόβλεψη της μάζας της γης…

Μέχρι σήμερα, ούτε ένας εμπειρογνώμονας δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε τρία από τα πιο θεμελιώδη ερωτήματα γύρω από το Πυραμίδες της Γκίζας, που είναι:

Ποιος τις κατασκευασε, γιατί κατασκευάστηκαν, και πώς είχαν κατασκευαστεί;

Όπως αναφέρθηκε από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές, οι πυραμίδες χτίστηκαν από κολοσσιαίους στρατούς. Ο Έλληνας φιλόσοφος και ιστορικός Ηρόδοτος ήταν ο πρώτος στην ιστορία που αναφέρει αυτή τη θεωρία.

Ισχυρίστηκε ότι οι Πυραμίδες της Γκίζας κατασκευάστηκαν από στρατό των 100.000 ανδρών, η οποία ποικίλλει από μήνα σε μήνα, για μια περίοδο 20 ετών. Αυτο θα σήμαινε ότι ένας ογκόλιθος έπρεπε να τοποθετηθεί απόλυτα σε θέση μέσα σε χρόνο 3 ½ λεπτά, 24 ώρες την ημέρα .

Παρ ‘όλα αυτά, ένα ντοκιμαντέρ στο YouTube μπορεί να ρίξει φως στο πώς αυτά τα καταπληκτικά δημιουργήματα κατασκευάστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν.

Πώς θα μπορεσαν υλικά όπως τα ξύλινα ρολά και τούβλα λάσπης να αντέξουν την πίεση από τόνους πέτρα;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Tags
Back to top button