Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έτσι φτιάχνονται οι μεγαλύτερες μπάλες μοτσαρέλας (βίντεο)

Το τυροκομείο Caseificio La Fattoria στην Battipaglia στην περιοχή της Καμπανίας της νότιας Ιταλίας, παράγει φρέσκια ​​μοτσαρέλα με γάλα βουβαλιού που μπορεί να ζυγίζει έως και 40 κιλά. Το τυροκομείο φτιάχνει μοτσαρέλα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με την πιο δημοφιλή να είναι η μοτσαρέλα Zizzona, που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «στήθος μητέρας».


«Η ιδιαιτερότητα της είναι ότι υπάρχει μια θηλή πάνω από τη μοτσαρέλα που θυμίζει το στήθος μιας μητέρας, καθώς απελευθερώνει γάλα», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής Gennaro Paraggio στο Food Insider. «Όταν κόβεις το τυρί, το πιάτο γεμίζει με γάλα και όταν το τρως το στόμα σου γεμίζει και αυτό με φρέσκο γάλα», εξήγησε.

Το Caseificio La Fattoria ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Paraggio για να τιμήσει μια παλαιά παράδοση που ξεκίνησε το 1930. Συνολικά, το τυροκομείο παράγει πάνω από 9 τόνους μοτσαρέλα την ημέρα, εκ των οποίων 4.000 είναι Zizzona

Tags
Back to top button