Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι αντιμετωπίζουν τους νταήδες οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις (βίντεο)

Δυο οδηγοί πολυτελών αυτοκινήτων εκνευρίστηκαν όταν ένας ποδηλάτης πέρασε από μπροστά τους, διακόπτοντας την πορεία τους.

Έτσι, κατέβηκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να του πουλούν τσαμπουκά, χωρίς να υποψιάζονται αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Λίγο αργότερα και ενώ ο τρομαγμένος ποδηλάτης προσπαθούσε να ξεφύγει, πίσω από τα σταματημένα αυτοκίνητα των νταήδων σταμάτησε ένα βαν των ειδικών ρωσικών δυνάμεων.

Χωρίς δεύτερη σκέψη κουκουλοφόροι αστυνομικοί αποβιβάστηκαν από ένα βαν και ακινητοποίησαν τους θερμόαιμους που σίγουρα μετάνιωσαν για τα νταηλίκια τους στο δρόμο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι νταήδες να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Tags
Back to top button