Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται «Αρμαγεδδών» στην Ελλάδα – Σκέφτεται εκλογές ο Μητσοτάκης;

Στην ατζέντα μπαίνει ήδη επιτακτικά η επόμενη μέρα στην οικονομία μετά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού και τις δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ για ύφεση και ανεργία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργο Μαντέλα, το σίγουρο είναι ότι έρχεται ένας νέος «Αρμαγεδδών».

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο αδύναμη θέση γιατί προέρχεται από μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση» σημειώνει, προσθέτοντας πως οι εξελίξεις αυτές στην οικονομία φέρνουν και πιο κοντά το σενάριο για πρόωρες κάλπες.

«Πιστεύω ότι αποκλείεται να μην έχει περάσει από το μυαλό του Μεγάρου Μαξίμου η πρόωρη κάλπη.

«Οι πληροφορίες επιμένουν ότι, έστω και σε χαλαρή συζήτηση, «πέφτει» στο τραπέζι.

«Αργά ή γρήγορα ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να το σκεφτεί το ενδεχόμενο αυτό, με όποια θετικά και αρνητικά έχει για τον ίδιο και την κυβέρνησή του» καταλήγει.

 

Tags
Back to top button