Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Έρευνα του εισαγγελέα για τους πανηγυρισμούς ΠΑΟΚ και Γκαρσία

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εξετάζει πιθανή παραβίαση του αθλητικού νόμου σε σχέση με ποινικά αδικήματα στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει προκειμένου να το εξετάσει.

Ο ίδιος εισαγγελέας φέρει και την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και υπό αυτή την ιδιότητα θα ερευνήσει και πιθανές πειθαρχικές παραβάσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ και των μελών της αποστολής του.

Tags
Back to top button