Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΕΠΟ: Με τη στήριξη των «μεγάλων» η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΠΟ, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου, με το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι το επικρατέστερο.

Ο Ευρωβουλευτής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 θα είναι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, αφού φαίνεται να έχει πλέον την στήριξη των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται λοιπόν, ότι και οι τελευταίες αμφιβολίες που υπήρχαν από την πλευρά της ΑΕΚ έχουν καμφθεί και πλέον ο Ζαγοράκης, έχοντας τη στήριξη των «μεγάλων» και της Κυβέρνησης θα είναι ο υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το πρωθυπουργικό γραφείο και άνθρωποι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπως γράφτηκε, μετέφεραν στον «Ζαγόρ» την επιθυμία που εκφράζεται, με τον ίδιο να είναι έτοιμος για την αλλαγή σελίδας της ΕΠΟ.

Όπως πλέον είναι κατανοητό, αποσύρεται η υποψηφιότητα Ψαρόπουλου, αφού εκτός των άλλων υπάρχει και ζήτημα ορίου ηλικίας με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Ακόμα ένα ζήτημα, ίσως το πιο σημαντικό μετά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις Ενώσεις. Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ζυμώσεις αρκετές και μένει να δούμε από τα υπάρχοντα πρόσωπα, αν θα υπάρχουν κάποια που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

from on .

Tags
Back to top button