Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Επίθεση Τσαβούσογλου στον Αναστασιάδη: Απαιτεί… αναγνώριση για το ψευδοκράτος για να κάτσει στο τραπέζι!

Ακόμη και από τη Γενεύη προκαλούν οι Τούρκοι, με τον Τσαβούσογλου να εξαπολύει επίθεση στον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη,

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στις κοινές του δηλώσεις που έκανε με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ αναφέρθηκε στον Αναστασιάδη λέγοντας: «Καθήκον μας είναι να του πούμε κατά πρόσωπο ότι δεν είναι ειλικρινής. Ο ηγέτης των Ελληνοκυπρίων δεν μας έφερε καινούργιο όραμα. Σαν να έπαιζε χαλασμένος δίσκος, επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια. Όπως είχε πει και στο Κραν Μοντανά η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση αν δοθεί πολιτική ισότητα στους Τουρκοκύπριους η λύση δεν θα είναι λειτουργική».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι στόχος της Τουρκίας για τις συνομιλίες ήταν να αναζητηθεί «νέο κοινό έδαφος για διαπραγματεύσεις» και κατηγόρησε την ελληνική πλευρά ότι ενεργεί ως «μοναδικός ιδιοκτήτης του νησιού»!

Μάλιστα με θράσος ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να συμβιβαστεί αν δεν δοθεί πλήρης πολιτική ισότητα στην τουρκοκυπριακή κοινότητα! Είπε ακόμη ότι ο Αναστασιάδης ζήτησε να τεθούν τα Βαρώσια και το αεροδρόμιο του Τύμβου υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών και η Αμμόχωστος υπό τον έλεγχο της ΕΕ.

Tags
Back to top button