Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στον Στέφανο Χίο: Αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της βαλιστικής εξέτασης αλλά και των στοιχείων που θα προκύψουν από την επεξεργασία του οπτικού υλικού, βρίσκεται η αστυνομία που ερευνά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου. Ήδη ο δημοσιογράφος μίλησε στους αστυνομικούς που τον συνάντησαν στο δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής του ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κατά την πρώτη του κατάθεση το θύμα της δολοφονικής απόπειρας είπε στους αστυνομικούς πως ο δράστης φορούσε κουκούλα τύπου full face ενώ κατάφερε, παρά το σκοτάδι χάρη στα φώτα του δρόμου να δει τα μάτια του που ήταν σχιστά. Επίσης είπε ότι η επίθεση έγινε λίγο πριν μπει με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του σπιτιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Στέφανος Χίος στην πρώτη του κατάθεση ότι δεχόμενος τις δυο σφαίρες κατάφερε να όπου κρατούσε το πιστόλι των 9mm. Ο Στέφανος Χίος εκτιμά ότι η επίθεση έγινε εναντίον του εξαιτίας της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που ασκεί, ενώ είπε ότι δεχόταν απειλές για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας του.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο δημοσιογράφος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί κανονικά. Βρίσκεται σε δωμάτιο φρουρούμενος και μαζί του είναι η σύζυγός του αλλά και οικεία πρόσωπά του. Ακόμη οι γιατροί δεν μπορούν να πουν πότε θα είναι ικανός να πάρει εξιτήριο και μέχρι τότε θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Tags
Back to top button