Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 35χρονη

Συγκεκριμένα στο φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την κατηγορούμενη λίγο πριν τηλεφωνήσει στην εταιρία ταξί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών στην εντατική έρευνα που έκαναν τις πρώτες μέρες «είδαν» την κατηγορούμενη χωρίς παλτό να περπατά στην λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για την πιο καθαρή εικόνα της 35χρονης που έχει καταγραφεί και είναι στις 19 Μαΐου, την προηγούμενη μέρα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο διακρίνεται η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης να περπατά και ένα έχει ένα σακίδιο στην πλάτη. Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα βρίσκεται το παλτό που έβαλε στη συνέχεια για να μεταμφιεστεί, αλλά και να προστατευτεί από την εκτόξευση του υγρού μήπως αυτό γύριζε «πίσω». Είναι η στιγμή που τηλεφωνεί στην εταιρία ταξί.

Παράλληλα στο φως έρχονται και οι συνομιλίες που είχαν το θύμα με τον άνδρα που αποτέλεσε το μήλο της έριδος όσον αφορά στην υπόθεση. Μάλιστα η Ιωάννα δεν φαίνεται να έχει κάνει το παραμικρό στην 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση.

Σε μηνύματα που έχει ανταλλάξει με πρωτοβουλία του φίλου της φερόμενης ως δράστιδος εκεί η Ιωάννα την υπερασπίζεται! Σε αυτά η Ιωάννα του λεει ότι είναι καλό κορίτσι, ότι τον διέγραψε από φίλο στο Facebook και ότι δεν ήθελε να έχει καμιά ανάμειξη στην υπόθεση.

Στο μεταξύ το σύνολο του ιδιόχειρου σημειώματος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, απόσπασμα του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα αποκάλυψε σήμερα το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.  

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

 

 

Tags
Back to top button