Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέλους δικαιοσύνη: 12 χρόνια κάθειρξη για τον Σύρο πρόσφυγα που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Κιλκίς

Στη φυλακή με κάθειρξη 12 ετών -από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης-  25χρονος Σύρος πρόσφυγας, που επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον περσινό Ιούνιο. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλους πρόσφυγες προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα των εγγράφων του για τη διαδικασία έγκρισης ασύλου. Κατά την επιστροφή του στη δομή, κατεβαίνοντας από το λεωφορείο, είδε την πεθερά του λιπόθυμη. Προκλήθηκε ένταση.

Αστυνομικοί επενέβησαν, σε μία προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα, και την ώρα εκείνη ο 25χρονος τράβηξε μαχαίρι που έφερε επάνω του, με συνέπεια να τραυματίσει τον αστυνομικό στο πηγούνι. Όπως έγινε γνωστό, χρειάστηκαν 19 ράμματα να γίνουν στο τραύμα του προκειμένου να επουλωθεί.

Ο αστυνομικός στην κατάθεση του στο δικαστήριο τόνισε πως ήταν  αποσπασμένος τότε από την Αχαΐα και   αναφέρθηκε στην ελλιπή αστυνομική δύναμη που διέθετε η δομή για να διαχειριστεί τον όγκο των φιλοξενούμενων προσφύγων.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

www.seleo.gr

Tags
Back to top button