Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται σήμερα άλλα 135,4 εκατ. ευρώ

Ποσό ύψους 135,4 εκατ. ευρώ πιστώνεται σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 17.097 δικαιούχων του δεύτερου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων ανέρχεται πλέον σε 40.297 και το συνολικό ύψος της ενίσχυσης σε 312,4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, 58.501 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει μέσω της πλατφόρμας «myBusinessSupport» την αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης. Η προθεσμία οριστικοποίησης της αίτησης λήγει την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Το υπουργείο Οικονομικών υπενθυμίζει ότι έχει υπάρξει πρόβλεψη, και υπεγράφη σήμερα (10/07) η ΚΥΑ, για τις επιχειρήσεις που αποκλείστηκαν από τη διαδικασία επειδή εκ παραδρομής δεν υπέβαλαν δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρότι δήλωσαν τα στοιχεία εσόδων τους στη σχετική εφαρμογή της πλατφόρμας. Η επόμενη πίστωση ποσού της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙ σε δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 14 Ιουλίου.
 

Tags
Back to top button