Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στο Κάιρο - Θα επιστρέψει αρχαία από τη Φαραωνική εποχή

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Yair Lapid, θα επισκεφθεί το Κάιρο, αυτή την εβδομάδα, για να συναντηθεί με τον Αιγύπτιο Υπουργό Εξωτερικών, Sameh Shoukry, και άλλους ανώτερους Αιγύπτιους αξιωματούχους.

Αναμένεται ότι ο Lapid θα συζητήσει στο Κάιρο, σχετικά με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη Λωρίδα της Γάζας, εστιάζοντας στο δίλημμα των αιχμαλώτων και των αγνοουμένων, εκτός από περιφερειακά ζητήματα, όπως η προοπτική οικονομικής ανάπτυξης στη Μέση Ανατολή, επιπλέον σε άλλα πολιτικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας.

Η Αίγυπτος, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει στην ισραηλινή πλευρά, εάν η επίσκεψη θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι. Από την πλευρά του, ο Lapid, σχεδιάζει να εάν συναντήσει τον Αιγύπτιο πρόεδρο,  θα του παραδώσει  αρχαία αντικείμενα, που το Ισραήλ θα επιστρέψει στην Αίγυπτο, τα οποία μεταφέρθηκαν παράνομα στο Ισραήλ και έχουν διατηρηθεί μέχρι στιγμής από την Αρχή Αρχαιοτήτων.

Tags
Back to top button