Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου στην Κοινότητα Μελβούρνης (βίντεο)

Μήνυμα ενότητας, θέλησε να αποστείλει ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, κ. Μακάριος, κατά τη σημερινή επίσκεψη του στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, όπως δήλωσε μάλιστα, αποκλειστικά, στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS.


Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν στην είσοδο του κτιρίου ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Κουκουβιτάκης, και ο ταμίας Μαρίνης Πυρπυρής.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κοινότητας, ξεκινώντας από τις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Ο κ. Κουκουβιτάκης, τον ενημέρωσε για τα εν λόγω προγράμματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Αρχιεπίσκοπος για το πρόγραμμα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών της Κοινότητας, όπου σπουδάζουν 80 άτομα. Ο κ. Μακάριος, εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα σε μια μελλοντική επίσκεψη στη Μελβούρνη, να του δοθεί η δυνατότητα να τους συναντήσει από κοντά και να τους ακούσει να απαγγέλουν αρχαίο κείμενο.

Στη συνέχεια, μετέβη στα διοικητικά γραφεία της Κοινότητας, όπου εντύπωση του προκάλεσε μια παλιά φωτογραφία, του ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


Κατόπιν, κ. Μακάριος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινότητας, και ακολούθησε γεύμα.

Προηγουμένως, ο Αρχιεπίσκοπος, μίλησε αποκλειστικά, στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS.

Tags
Back to top button