Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμένει η Γεροβασίλη: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στο συλλαλητήριο ήταν επιτυχές

Το σχέδιο της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία ήταν επιτυχές, αν κρίνω από το αποτέλεσμα, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη.

Η κυρία Γεροβασίλη πάντως πρόσθεσε πως δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη, «όταν σε μια διαδήλωση υπάρχουν θέματα».

«Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να προστατεύσει τους διαδηλωτές και το κτήριο του Κοινοβουλίου» είπε η κυρία Γεροβασίλη και επικαλέστηκε δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες που αποδεικνύουν, όπως είπε, ότι υπήρξε σχέδιο εισβολής στη Βουλή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν αμυντικά και δεν διαλύθηκε η συγκέντρωση, επέμεινε η υπουργός, η οποία θέλοντας να δικαιολογήσει την χρήση χημικών επέμεινε ότι έγινε μόνο σε περιορισμένο χώρο και ότι «δεν ήταν πολλά». «Είναι ενοχλητικό», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι ενώ η αστυνομία έριχνε δακρυγόνα, παρόντα ήταν πολλά παιδιά, αρνούμενη πάντως ότι αυτό δημιούργησε πανικό.

Η υπουργός υποστήριξε τέλος πως το σχέδιο επίθεσης κατά του κοινοβουλίου ήταν πρωτοφανές, ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν δεχτεί τέτοιας σφοδρότητας επίθεση και πως η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να βρει ποιοι βρίσκονται από πίσω.

Σχολιάζοντας εξάλλου το βίντεο όπου φαίνονται κουκουλοφόροι να περνούν ανενόχλητοι ανάμεσα από τους άντρες των ΜΑΤ, είπε: «Είδα το βίντεο και επισήμως έχω να σας πως ότι είναι Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων της Βουλής, που εκείνη την ώρα πήραν εντολή να μετακινηθούν».

Tags
Back to top button