Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επικριτής του Πούτιν προβλέπει την επόμενη μέρα στη Ρωσία

«Από την έναρξη του πολέμου, στις 24 Φεβρουαρίου, χιλιάδες Ρώσοι έχουν βγει στους δρόμου για να διαμαρτυρηθούν κατά του πολέμου στην Ουκρανία. Στη Ρωσία ποινικό αδίκημα δεν είναι μόνο να μιλάς εναντίον του πολέμου αλλά και απλώς να τον αποκαλείς πόλεμο».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο ο πολιτικός αντίπαλος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Καρα-μουρζά, ο οποίος προέτρεψε τους τηλεθεατές να μην ξεγελιούνται από την προπαγάνδα του Πούτιν περί επιχείρησης αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας από το «φασιστικό», όπως είπε, καθεστώς της Ρωσίας.

Κίνα: Ένας νέος… χάρτης του πλανήτη που εξηγεί όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και τον κόσμο

Ερωτηθείς με ποιον τρόπο μπορεί να μεταβληθεί το πολιτικό σκηνικό στη Ρωσία, ο Καρα-μουρζά απάντησε: «Είναι προφανές ότι μόνο οι Ρώσοι στη Ρωσία μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στη χώρα μας. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Μόνο οι Ρώσοι στη Ρωσία μπορούν να επηρεάσουν την πολιτική αλλαγή. Και αυτό θα συμβεί. Και ο κ. Πούτιν έχει πραγματικά επιταχύνει αυτή τη διαδικασία τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες με την επιθετικότητά του απέναντι στην Ουκρανία. Έχει πολλά προβλήματα, ειδικότερα μεταξύ των νεότερων. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στην εξουσία για περισσότερα από 22 χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να βαριούνται να βλέπουν στην τηλεόραση το ίδιο πρόσωπο όλη τη μέρα» είπε μιλώντας στο CNNi .

«Η πολιτική αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ίδια τη Ρωσία»

«Επομένως, η πολιτική αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ίδια τη Ρωσία, αλλά είναι σημαντικό ο ελεύθερος δημοκρατικός κόσμος να σταθεί με αλληλεγγύη κοντά στον ρωσικό λαό και να του πει στη γλώσσα του την αλήθεια για τα διάσημα εγκλήματα του Πούτιν. Γιατί στη Ρωσία δεν τα γνωρίζουν. Και τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ο Πούτιν κατέστρεψε ό,τι απέμεινε από την ανεξάρτητη δημοσιογραφία στη Ρωσία. Είναι σημαντικό λοιπόν ο ελεύθερος κόσμος να σπάσει αυτό το τείχος της λογοκρισίας», συμπλήρωσε.Ο Βλαντιμίρ Καρα-μουρζά, ο οποίος υπήρξε συντονιστής αντικυβερνητικών διαδηλώσεων για το ίδρυμα Open Russia του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι (του γνωστού πρώην μεγιστάνα του πετρελαίου, που είχε φυλακιστεί για μία δεκαετία όταν αντιτάχθηκε ανοιχτά στον Βλαντιμίρ Πούτιν) είναι ένας από τους σφοδρότερους επικριτές του Ρώσου πρέδρου.

Πριν από μία πενταετία είχε ισχυριστεί ότι άγνωστοι τον δηλητηρίασαν δύο φορές κατ’ εντολήν του Κρεμλίνου, μία το 2015 και μία το 2017.

Tags
Back to top button