Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Επικουρικές συντάξεις: Εντός 6 μηνών η επίλυση 90.000 εκκρεμοτήτων - Ποιους αφορά

Επικουρικές συντάξεις: Πως θα τρέξει η fast track απονομή τους

Σε fast track απονομές των εκκρεμών επικουρικών συντάξεων εντός τριών ή το πολύ 6 μηνών προχωρά ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε. Στόχος να ξεμπλοκάρουν περίπου 90.000 αιτήσεις.

Ποιους αφορά

  • αιτήσεις σε εκκρεμότητα έως 19/12/2023
  • αιτήσεις μετά τον νέο νόμο στις 20/12/2023

Αιτήσεις για επικουρική σύνταξη

(Α’ εξάμηνο 2024)

  • Εκκρεμείς: 92.500
  • Αναμονή >3 μηνών: 74.500- Προοπτικές έκδοσης: 44.000- Ελλιπείς: 30.500
  • Αναμονή <3 μηνών: 18.000

Στο μεταξύ, το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την ευρωπαϊκή οικονομία σύμφωνα με την Morgan Stanley. Η γήρανση του πληθυσμού αναμένεται να μειώσει έως και 4% το ΑΕΠ στην Ευρώπη έως το 2040. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσει η Ιταλία, ενώ η Βρετανία δείχνει να είναι περισσότερο θωρακισμένη. Ο επενδυτικός οίκος, όμως, προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

Tags
Back to top button