Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικός καβγάς ιερέα με οπαδούς του Σώρρα: Σας πονάει, επειδή ο Δίας δεν είναι Εβραίος;

Το απόλυτο χάος όταν ιερέας εισβάλλει σε συγκέντρωση οπαδών του Σώρρα . «Είσαι σώγαμπρος;», «ποιος με είπε λαμόγιο;» είναι κάποιες από τις επικές ατάκες που αντάλλαξαν ιερέας και υποστηρικτές του Σώρρα. 

Απίστευτοι διάλογοι όταν ένας ιερέας μπαίνει σε συγκέντρωση φίλων του Σώρρα. «Ποιος με είπε λαμόγιο;», «σε πονάει γιατί ο Δίας δεν είναι Εβραίος;» είναι μόνο δύο από τους απίστευτους διαλόγους των υποστηρικτών του «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα με τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ο θαρραλέος κατά τα άλλα ιερέας, τα βάζει -λεκτικά- με τους παρευρισκόμενους και ενώ κάνει πως φεύγει, επιστρέφει με ακόμη με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

«Ουστ» του φώναζαν και εκείνος απαντούσε ψύχραιμα. «Είσαι σώγαμπρος;», «ξύπνα παπά», «πάγαινε με τα δισεκατομμύρια της εκκλησίας σου». «Παράτα μας» του φώναζαν.

Στην αρχή βέβαια, του βίντεο, φαίνεται ο παππάς να ρίχνει τις φιτιλιές όταν τους λέει: «Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους Αντίχριστους;».

Και το ματς ξεκίνησε όταν είπε στον σύγχρονο Γκρούεζα του Σώρρα «μη μιλάς εσύ».

Δείτε ολόκληρο το απίστευτο βίντεο:

Tags
Back to top button