Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επικό ατύχημα για πολιτικό στον Καναδά - Εμφανίστηκε γυμνός μετά από διάσκεψη στο Zoom (φώτο)

Ο Καναδός πολιτικός, William Amos δήλωσε ντροπιασμένος, καθώς εμφανίστηκε γυμνός μετά από τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους του μέσω Zoom.

«Αυτό ήταν ένα ατυχές σφάλμα», δήλωσε ο William Amos, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή του Πόντιακ του Κεμπέκ.

«Το βίντεό μου ενεργοποιήθηκε κατά λάθος καθώς άλλαζα τα ρούχα μου για να πάω για τζόκινγκ», είπε.

Ένα στιγμιότυπο του περιστατικού που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα δείχνει τον κ. Amos να κρατά ένα κινητό τηλέφωνο πάνω από την περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Ο Amos, μέλος των φιλελευθέρων του κοινοβουλίου, «συνελήφθη» από την κάμερα να στέκεται πίσω από μια καρέκλα κοντά σε ένα γραφείο ανάμεσα στις σημαίες του Κεμπέκ και του Καναδά.

Ο ίδιος δήλωσε ντροπιασμένος για το περιστατικό, το οποίο περιέγραψε ως «ειλικρινές λάθος» που «δεν θα συμβεί ξανά».

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή των Κοινοτήτων για αυτήν την ακούσια απόσπαση της προσοχής», πρόσθεσε αργότερα σε δήλωσή του.

Ένα μέλος του κόμματος Bloc Québécois του Καναδά, η Claude DeBellefeuille, σχολίασε ότι ίσως είναι «απαραίτητο να υπενθυμίσουμε στα μέλη, ειδικά τα αρσενικά, ότι μια γραβάτα και ένα σακάκι είναι υποχρεωτικά».

«Έχουμε δει ότι ο συνάδελφος είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπενθυμίσουμε στα μέλη να είναι προσεκτικά και να ελέγχουν την κάμερα», είπε στα γαλλικά, σύμφωνα με το CTV News.

Tags
Back to top button