Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικίνδυνα τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ στη χθεσινή διαδήλωση, καταγγέλλει ο ΙΣΑ

Τη χρησιμοποίηση επικίνδυνων χημικών ουσιών από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη χθεσινή διαδήλωση εναντίον του μνημονίου, καταδικάζει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΙΣΑ.

Οι επικίνδυνες αυτές χημικές ουσίες χρησιμοποιήθηκαν με σκοπό να διαλύσουν μια ειρηνική συγκέντρωση και μάλιστα εναντίον συνταξιούχων και ατόμων μεγάλης ηλικίας, με αποτέλεσμα η υγεία τους να τεθεί σε κίνδυνο. Ένα μεγάλο ποσοστό των διαδηλωτών που ήρθαν σε επαφή με τα χημικά παρουσίασε προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα και στην όραση.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία και την καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων από την αστυνομία και κυρίως καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη ρίψη χημικών τα οποία βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο ΙΣΑ προειδοποιεί, για μία ακόμα φορά, την επίσημη πολιτεία και την Κυβέρνηση ν αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βάλουν τέλος, στη χρήση χημικών ουσιών κατά των διαδηλωτών που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους, για τη Δημόσια υγεία.

Η όποια μορφή καταστολής όταν υπάρχει ανάγκη θα πρέπει να γίνεται ,μέσα από ασφαλείς και δημοκρατικές διαδικασίες που δεν εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία πολιτών που διαδηλώνουν ειρηνικά.

Tags
Back to top button