Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια – Απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του Φλαμπουράρη, έκαψαν ελληνική σημαία

«Βροχή» έπεφταν οι βόμβες μολότοφ για ένα ακόμη βράδυ στα Εξάρχεια, ενώ οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να επιτεθούν και στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ομάδα αγνώστων επιχείρησε να επιτεθεί στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας- που έχει μπει στο στόχαστρο αρκετές φορές στο παρελθόν. Τελικά, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί κοντά, στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Πουλχερίας.

Μετά τις 3:30 έγινε άλλη επίθεση, στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με βόμβες μολότοφ και πέτρες ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έκαψαν ελληνική σημαία μέσα στο Πολυτεχνείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή, ενός 24χρονου Ιρανού.

Tags
Back to top button