Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια και τραυματισμούς αστυνομικών φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. για την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Αξιωματικοί φοβούνται τραυματισμούς αστυνομικών και εκτεταμένα επεισόδια αν τελικά πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» στην πλατεία Εξαρχείων.

Αρμόδιοι αξιωματικοί μιλώντας στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν πως  «η πλατεία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το σύμβολο των αναρχικών. Η διοργάνωση μία τέτοιας εκδήλωσης εκλαμβάνεται από αυτούς ως πρόκληση. Έχουμε συνηθίσει σε εκδηλώσεις όπου οι συγκεντρωμένοι είναι λιγότεροι από τους αστυνομικούς που περιφρουρούν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα ξεπεράσουμε κάθε όριο. Δεν καταλαβαίνουμε τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας κίνησης. Ο κίνδυνος να τραυματιστούν συνάδελφοι είναι περισσότερο από ορατός. Δεν μας φτάνουν οι τραυματίες που έχουμε στα νοσοκομεία; Μόλις το περασμένο Σάββατο ένας αστυνομικός έσπασε τη μύτη του στον Ασπρόπυργο από επίθεση».

Tags
Back to top button