Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Επανεκκίνηση στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Έπειτα από πέντε μήνες διακοπής, οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ξανάρχισαν στη Βιέννη, σε ατμόσφαιρα που χαρακτηρίστηκε «θετική» μολονότι οι αναλυτές δεν είναι πολύ αισιόδοξοι για τις πιθανότητες να αναβιώσει σύντομα η διεθνής συμφωνία του 2015.

Ο σημερινός γύρος των συνομιλιών κράτησε λίγο παραπάνω από δύο ώρες στο Μέγαρο Κόμπουργκ, στην Αυστρία, στον ίδιο χώρο όπου είχε επιτευχθεί η ιστορική συμφωνία ΚΟΣΔ πριν από έξι χρόνια.

Αισιόδοξος δήλωσε ο Ενρίκε Μόρα
Παρά τις «δύσκολες συνθήκες», όπως τις χαρακτήρισε, «αυτό που είδα σήμερα με κάνει να αισιοδοξώ» δήλωσε κατά την αποχώρησή του ο Ευρωπαίος διπλωμάτης Ενρίκε Μόρα, ο επικεφαλής των διαπραγματευτών

Tags
Back to top button