Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εόρτασε Τους Αγίους Δώδεκα Αποστόλους η Καλλιπεύκη

Στο κήρυγμα του μίλησε για την σπουδαιότητα της ζωής των Αγίων Αποστόλων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευεργεσία που προσέφεραν στην Αγία μας Εκκλησία, υποστασιοποιώντας την Ορθοδοξία μας μέσα στον Ελληνικό χώρο.


Προ της απολύσεως ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Ναού π. Βησσαρίωνα Μπλέτσα, ο οποίος κρατάει θερμοπύλες στο πιο απομακρυσμένο αλλά και συνάμα το πιο όμορφο χωριό της μητροπολιτικής μας περιφέρειας, ενώ παράλληλα ενίσχυσε με τους λόγους της αγάπης του, τους κατοίκους της ευλογημένης Καλλιπεύκης και συνομίλησε μαζί τους πέριξ του εμβληματικού πλατάνου στη γραφική πλατεία.

Tags
Back to top button